Nieuwe vacatures
Bekijk onze laatste meer >>>


Lees meer nieuws
 
 
 
 

Personeelsbeleid

Havenservice J.M.R. van der Meer onderscheidt zich door een innovatief personeelsbeleid waarin praktijkkennis gecombineerd wordt met de laatste knowhow over de goederen waarmee wordt omgegaan. Jonge medewerkers leren in de dagelijkse praktijk van zeer ervaren ouderen, de beste leerschool die er is. Onze specialisten kunnen het arbeidsintensieve werk aan door die kennis en het gebruik van het beste materiaal.

Relatiebeheer

Modern relatiebeheer zorgt voor tevreden klanten die ook in de after-sales goede en positieve ervaringen hebben met het bedrijf. Een persoonlijke behandeling is hier oprecht gemeend en dat zorgt voor opdrachtgevers die al jaren aan ons verbonden zijn.

Kwaliteit

Kwaliteitsgericht denken en werken uit zich in gedegen teamwerk, want onze medewerkers geloven in hun werk en gaan er, op z'n Rotterdams, met opgestroopte mouwen voor meer dan 100 procent keihard tegenaan. Zeven dagen per week en 24 uur per dag staan zij gereed, want een schip kan niet wachten.

Management

Het management zoekt de uitdaging om er elke dag weer compleet klaar te staan voor de opdrachtgever. Scherp calculeren levert dan concurrerende tarieven die voor menige nieuwe klant een aangename verrassing zijn.

Internet

Onze aanwezigheid op Internet geeft al aan dat wij wereldwijd onze relaties op professionele wijze van dienst zijn. Altijd bereikbaar en dag en nacht staat onze informatie ter beschikking.